Luxbag
Valikko
Luxbag

Laadukkaat muotibrändit vain meiltä

Luxbagin muotiliike edustaa brändejä, jotka eivät tingi laadussa, tyylissä, materiaaleissa tai missään muussakaan. Valikoimastamme löydät erikoisuuksia ja harvinaisuuksia, jotka saatavilla Suomessa vain Luxbagissä.

Edustamamme
merkit


Balenciaga - Luxbag Helsinki

Balenciaga

Pariisilainen muotitalo BALENCIAGA vaalii huolellisesti perustajansa, espanjalaissyntyisen Cristóbal Balenciagan vallankumouksellista ja innovatiivista näkemystä huippumuodin suunnitteluun. Tästä kertoo muun muassa se, että merkin uusi pääsuunnittelija, maailmanmaineeseen nopeasti rynnistänyt Demna Gvasalia, uudistaa ja rakentaa BALENCIAGA – brandia sellaisella voimalla ja otteella, josta koko maailma puhuu.

Luxbagin Balenciaga valikoimasta löydät: Laukut, Naisten vaatteet & Kengät

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Perinteinen italialainen muotitalo BOTTEGA VENETA tunnetaan parhaiten sen viimeistellyistä nahkatuotteistaan, erityisesti nahkapunotuista laukuistaan. 1966 perustetussa yhtiössä on aina vaalittu italialaista nahankäsittelyn ammattitaitoa, jonka tuotteet on helppo tunnistaa ainutlaatuisesta tyylistään ja yleellisestä laadustaan.

BOTTEGA VENETA kuuluu nykyisin myös ranskalaiseen Kering Grouppiin, johon kuuluu myös LUXBAG edustuksessa olevat GUCCI, BALENCIAGA ja SAINT LAURENT muotitalot.

LUXBAG BOTTEGA VENETA – valikoimista löydät: Laukut

Celine - Luxbag Helsinki

Celine

Celine on ranskalainen muotitalo, jonka kokoelmat tarjoavat hillittyä ylellisyyttä, riisuttua hienostuneisuutta ja moitteetonta laatua modernille naiselle. Celinen laukut ja kengät ovat olleet viime vuosien seuratuimpia ja halutuimpia muodin uutuuksia. Kun CELINEN pääsuunnittelijaksi nimettiin vuonna 2018 Hedi Slimane, on merkin vauhti ja kasvu jatkunut entisestään.

Luxbagin Celine valikoimasta löydät: Laukut, Vaatteet, Kengät & Asustekorut

Gucci - Luxbag Helsinki

Gucci

GUCCI tarina alkoi Florencessa 1921 ja se on tänään yksi maailman johtavista muotitaloista, joka tunnetaan erityisesti luovuudestaan, innovatiivisuudestaan ja italialaisesta käsityöntaidostaan. GUCCIN luova johtaja Sabato De Sarno on nostanut merkin mielenkiinnon ja haluttavuuden aivan uusiin ulottovuuksiin.

Luxbagin Gucci-valikoimasta löydät: Laukut, Vaatteet, Kengät & Asusteet

Fendi - Luxbag Helsinki

Fendi

Muodin merkittävä, naisellisuutta korostava luksusbrändi, jota muut seuraavat ja joka luo koko ajan uutta ja mullistavaa. Fendin laukku-uutuuksista puhutaan aina maailmanlaajuisesti. Italialainen Fendi on rohkea ja yllättävä muotibrändi, joka on tunnettu erityisesti laadukkaista nahka- ja turkistuotteistaan. Fendin valikoimaan kuuluvat myös miesten laukut.

Luxbagin Fendi valikoimasta löydät: Laukut, Naisten vaatteet, Kengät, Korut & Miesten laukut

Givenchy - Luxbag Helsinki

Givenchy

Veistoksellisista muodoistaan tunnettu Givenchy on vastakohtien taituri, jonka muotiluomuksissa yhdistyy agressiivisuus ja lempeys samaan aikaan. Merkin nyt jättävä pitkäaikainen pääsuunnittelija Riccardo Tisci on hionut Givenchyn brandin DNA:ta menestyksekkäästi viimeiset 12 vuotta ja luonut upean polun pääsuunnittelija Matthew M. Williamsille.

Luxbagin Givenchy valikoimasta löydät: Laukut, Naisten vaatteet, Kengät & Asustekorut

Loewe - Luxbag Helsinki

Loewe

Tämä espanjalainen muotitalo on nahan käsittelyn mestari, jonka tuotteet ovat huippulaadukasta käsityötä. Kaikki Loewen laukut tehdään Espanjassa ja niitä käsityönä valmistavat nahka-artesaanit luovat superpehmeitä vuorettomia laukkuja, joiden sisusta on yhtä täydellinen kuin ulkokuorikin.
LOEWEn huikea, 170-vuotinen historia sai aivan uuden luvun vuonna 2013, kun luovaksi johtajaksi taloon tullut J.W. Anderson aloitti uudistamaan perinteikästä muotitaloa. Andersonin myötä on syntynyt aivan uusia ikoni-laukkuja, jollaisia ei Loewelta ole aiemmin nähty.

Luxbagin Loewe-valikoimasta löydät: Laukut

Saint Lauren - Luxbag Helsinki

Saint Laurent

Muotitalo, jonka perusti legendaarinen muotisuunnittelija Yves Saint Laurent, kantaa nykyisin nimeä Saint Laurent, mutta brändin tunnettu YSL -logo näkyy edelleen tämän luksusmerkin ikonisimmissa laukuissa. Saint Laurentin mallistossa näkyy upea uudistumisen perintö, joka yhdistyy ajan henkeen ja joskus jopa populaarikulttuuriin. Saint Laurent on tunnettu nahkatakeista, naisellisista mekoista ja rohkeista kuoseista, joita suosivat erityisesti parasta laatua arvostavat itsenäiset ja voimakkaat naiset.

Luxbagin Saint Laurent valikoimasta löydät: Laukut, Naisten vaatteet & Kengät