Luxbag
Luxbag
Luksuslaukut - Luxbag

nauti yksityisen shoppailun luksuksesta.

Tarjoamme mahdollisuuden nauttia pienestä luksuksesta oman yksityisen shoppailuhetken muodossa.

Voit joko varata aivan oman ajan myymäläämme, jossa pääset shoppailemaan täysin privaatisti, ja myyjämme ovat paikalla vain sinua varten. Tai voit varata LUXBAG Private Digi Shopping -palvelun, jonka avulla tutustut LUXBAGin ajankohtaisiin valikoimiin turvallisesti ja rauhassa, oman henkilökohtaisen myyjän avustuksella ja hankkia kevään uutuuksista houkuttelevimmat omasta kodista käsin, kokonaan etäyhteyden avulla.

Saatavillasi on liikkeemme koko valikoima, sekä miesten että naisten mallistot: laukut, vaatteet, kengät ja asusteet luksusmuodin huipulta, merkeiltä kuten Bottega Veneta, Celine, Chloé, Fendi, Givenchy, Gucci, Balenciaga, Saint Laurent ja Loewe.

Varaa henkilökohtainen LUXBAG Private Digi Shopping -aika tai privaatti vierailu myymäläämme puhelimitse numerosta 09 278 4061. Privaatit vierailut myymälään järjestetään normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Luxbag Private Shopping

LUXBAG Private Shopping – koko myymälä vain sinulle!

Yksityisen LUXBAG Private Shopping -kokemuksen varaat puhelimitse etukäteen. Henkilökuntamme sopii kanssasi vierailuajan, jonka puitteissa voit tutustua kaikessa rauhassa myymälän valikoimiin, ja myyjämme on paikalla vain sinua varten.

Luonnollisesti pidämme erittäin tarkkaa huolta myymälän puhtaudesta, jotta voit viettää ostoshetken huoletta.

LUXBAG Private Digi Shopping – koko myymälä etäyhteydellä vain sinulle!

Yksityisen LUXBAG Private Digi Shopping -kokemuksen varaat puhelimitse etukäteen. Henkilökuntamme sopii kanssasi ajan, jonka puitteissa järjestämme yksityisen, henkilökohtaisen ostoshetken etäyhteyden avulla.
Voit tutustua kaikessa rauhassa myymälän valikoimiin, ja myyjämme on henkilökohtaisesti apuna ja käytettävissä koko Private Digi Shopping -aikasi ajan.

Etäyhteyden kautta asioiminen edellyttää valittujen ostosten ennakkomaksua, jonka jälkeen hankkimasi tuotteet lähetetään veloituksetta suoraan kotiisi.

 

Varaa yksityinen LUXBAG Private Shopping – tai Luxbag Private Digi Shopping -aika puhelimitse numerosta

09 278 4061

(Arkisin klo 12–18).

Voit varata kauttamme myös henkilökohtaisen private shopping -ajan RIMOWA HELSINKI storeen.

Katso videolta kuinka luxbag private digit shopping palvelu toimii