Luxbag
Valikko
Luxbag

Laadukkaat muotibrändit vain meiltä

Luxbagin muotiliike edustaa brändejä, jotka eivät tingi laadussa, tyylissä, materiaaleissa tai missään muussakaan. Valikoimastamme löydät erikoisuuksia ja harvinaisuuksia, jotka saatavilla Suomessa vain Luxbagissä.

Edustamamme
merkit


Gucci - Luxbag Helsinki

Gucci

GUCCI tarina alkoi Florencessa 1921 ja se on tänään yksi maailman johtavista muotitaloista, joka tunnetaan erityisesti luovuudestaan, innovatiivisuudestaan ja italialaisesta käsityöntaidostaan. GUCCIN luovana johtajana on ollut vuodesta 2015 lähtien muotitalon oma kasvatti Alessandro Michele, joka on nostanut merkin mielenkiinnon ja haluttavuuden aivan uusiin ulottovuuksiin.

Luxbagin Gucci-valikoimasta löydät: Laukut, Vaatteet, Kengät & Asusteet

Céline - Luxbag Helsinki

Céline

Céline on ranskalainen muotitalo, jonka kokoelmat tarjoavat hillittyä ylellisyyttä, riisuttua hienostuneisuutta ja moitteetonta laatua modernille naiselle. Célinen laukut ja kengät ovat olleet viime vuosien seuratuimpia ja halutuimpia muodin uutuuksia. Célinen pääsuunnittelija Phoebe Philo on saavuttanut merkittäviä muotialan kansainvälistä palkintoja.

Luxbagin Céline valikoimasta löydät: Laukut, Vaatteet, Kengät & Asustekorut

Chloè - Luxbag Helsinki

Chloé

Ranskalaisen muotitalon Chloé:n kokoelmien eloisat, mukavat ja romanttiset asut ja laukut ovat oikea valinta naiselliselle ja itsenäiselle naiselle. Chloén tyyliä ovat olleet luomassa monet muodin huippunimet, muotitalon pääsuunnittelijoina ovat toimineet mm. Karl Lagerfeld ja Stella McCartney.

Luxbagin Chloé valikoimasta löydät: Laukut, Vaatteet & Kengät

Fendi - Luxbag Helsinki

Fendi

Muodin merkittävä, naisellisuutta korostava luksusbrändi, jota muut seuraavat ja joka luo koko ajan uutta ja mullistavaa. Fendin laukku-uutuuksista puhutaan aina maailmanlaajuisesti. Italialainen Fendi on rohkea ja yllättävä muotibrändi, joka on tunnettu erityisesti laadukkaista nahka- ja turkistuotteistaan. Fendin valikoimaan kuuluvat myös miesten laukut.

Luxbagin Fendi valikoimasta löydät: Laukut, Naisten vaatteet, Kengät, Korut & Miesten laukut

Givenchy - Luxbag Helsinki

Givenchy

Veistoksellisista muodoistaan tunnettu Givenchy on vastakohtien taituri, jonka muotiluomuksissa yhdistyy agressiivisuus ja lempeys samaan aikaan. Merkin nyt jättävä pitkäaikainen pääsuunnittelija Riccardo Tisci on hionut Givenchyn brandin DNA:ta menestyksekkäästi viimeiset 12 vuotta ja luonut upean polun uudelle Chloélta tulevalle pääsuunnittelija Clare Waight Kellerille.

Luxbagin Givenchy valikoimasta löydät: Laukut, Naisten vaatteet, Kengät & Asustekorut

Balenciaga - Luxbag Helsinki

Balenciaga

Pariisilainen muotitalo BALENCIAGA vaalii huolellisesti perustajansa, espanjalaissyntyisen Cristóbal Balenciagan vallankumouksellista ja innovatiivista näkemystä huippumuodin suunnitteluun. Tästä kertoo muun muassa se, että merkin uusi pääsuunnittelija, maailmanmaineeseen nopeasti rynnistänyt Demna Gvasalia, uudistaa ja rakentaa BALENCIAGA – brandia sellaisella voimalla ja otteella, josta koko maailma puhuu.

Luxbagin Balenciaga valikoimasta löydät: Laukut, Naisten vaatteet & Kengät

Lanvin - Luxbag Helsinki

Lanvin

LANVIN on yksi maailman vanhimpia huippumuotitaloja ja tunnettu naisellisesta tyylistään. Vuonna 1889 Pariisissa perustetun muotibrändin tavaramerkkejä ovat koristeellisuus, brodeeraukset, helmikirjailut sekä kirkkaat ja heleät värit. LANVIN on tunnettu hienostuneen pitkästä perinnöstään, jonka itsevarma tyyli on aina muodissa.

Luxbagin LANVIN-valikoimasta löydät: Laukut, Naisten vaatteet, Kengät & Asustekorut

Saint Lauren - Luxbag Helsinki

Saint Laurent

Muotitalo, jonka perusti legendaarinen muotisuunnittelija Yves Saint Laurent, kantaa nykyisin nimeä Saint Laurent, mutta brändin tunnettu YSL -logo näkyy edelleen tämän luksusmerkin ikonisimmissa laukuissa. Saint Laurentin mallistossa näkyy upea uudistumisen perintö, joka yhdistyy ajan henkeen ja joskus jopa populaarikulttuuriin. Saint Laurent on tunnettu nahkatakeista, naisellisista mekoista ja rohkeista kuoseista, joita suosivat erityisesti parasta laatua arvostavat itsenäiset ja voimakkaat naiset.

Luxbagin Saint Laurent valikoimasta löydät: Laukut, Naisten vaatteet & Kengät

Loewe - Luxbag Helsinki

Loewe

Tämä espanjalainen muotitalo on nahan käsittelyn mestari, jonka tuotteet ovat huippulaadukasta käsityötä. Kaikki Loewen laukut tehdään Espanjassa ja niitä käsityönä valmistavat nahka-artesaanit luovat superpehmeitä vuorettomia laukkuja, joiden sisusta on yhtä täydellinen kuin ulkokuorikin.
LOEWEn huikea, 170-vuotinen historia sai aivan uuden luvun vuonna 2013, kun luovaksi johtajaksi taloon tullut J.W. Anderson aloitti uudistamaan perinteikästä muotitaloa. Andersonin myötä on syntynyt aivan uusia ikoni-laukkuja, jollaisia ei Loewelta ole aiemmin nähty.

Luxbagin Loewe-valikoimasta löydät: Laukut

Malo - Luxbag Helsinki

Malo

Italialainen muotibrändi Malo on villan ja neuleiden mestari, joka tunnetaan Kashmir-neuleiden uudistajana. Kashmir on Malon sielu, tarkoitus ja peili, se on eksklusiivista ja hienostunutta, monipuolista ja edistyksellistä. Malo käyttää vain parhaimpia raaka-aineita vaatteissaan: perulaista vicuña -villaa, australialaista merinovillaa, egyptiläistä pacha -puuvillaa ja kiinalaista shi -silkkiä. Malon vaatteet ovat käyttäjälleen erittäin mukavia, tarjoten helppouden ja vapauden tunnetta.

Luxbagin Malo valikoimasta löydät: Naisten vaatteet

Valextra - Luxbag Helsinki

Valextra

Italialainen luksus nahkatuotteisiin keskittynyt muotitalo tunnetaan hienostuneen minimalistisesta muotoilustaan ja laukuista, jotka kestävät ajanpatinaa. Valextra on esteettisesti minimalistinen ja hienovarainen brändi, jonka logo on harvoin näkyvillä tuotteiden ulkokuoressa. Valextran kokoelmat ovat elegantteja ja hillittyjä – hiljaista luksusta, jonka kantaja tietää ja tuntee.

Luxbagin Valextra valikoimasta löydät: Laukut